Baleset az M4-es autóúton

2022. augusztus 16. 11:15

Kigyulladt egy tizenöt négyzetméteres melléképület tetőszerkezete Kistarcsán, kisteherautó, egy motorkerékpár és még két személygépkocsi ütközött össze az M4-es autóút 29-es kilométerénél, kigyulladt egy faszerkezetű istálló Valkón.

Kigyulladt egy tizenöt négyzetméteres melléképület tetőszerkezete hétfőn délután Kistarcsán, a Váci Mihály utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a tető teljes egészében égett, a tűz a szomszédos épületeket is veszélyeztette. A lángokat a gödöllői hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a kiégett melléképületet.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kisteherautó, egy motorkerékpár és még két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután az M4-es autóút 29-es kilométerénél, Üllő közelében. Az összetört gépjárművek forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók megszüntették az üzemanyagfolyást, áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy faszerkezetű istálló keddre virradóra Valkón, az Ady Endre utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos a lovakat az istállóból kiterelte, így állatok nem sérültek meg a tűzben. A teljes egészében égő hetven négyzetméteres melléképület tüzét a gödöllői hivatásos tűzoltók több vízsugár segítségével eloltották, majd átvizsgálták a leégett épületet és a környezetét.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)