Fenyőerdő aljnövényzete égett Szigetcsépen

2022. augusztus 15. 11:30

Fenyves erdő aljnövényzete kapott lángra Szigetcsép külterületén, útról lesodródott, fának ütközött egy személygépkocsi Ráckevén, két személygépkocsi ütközött össze az M5-ös autópálya 32-es kilométerénél, gaz, avar és hulladék kapott lángra Érden, erdő aljnövényzete, több köbméter fatuskó és borókás égett Dánszentmiklós határában, kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Taksonyban, kigyulladt egy személygépkocsi Tápiószentmártonban, autóbusznak ütközött egy motorkerékpáros Dányban.

Fenyves erdő aljnövényzete kapott lángra vasárnapra virradóra Szigetcsép külterületén. A tűz gyorsan és nagy területen terjedt, veszélyeztetve az erdőt. A tüzet a kis-szigeti önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták a leégett kettőezer négyzetméteres területet.(fotó: Kis Sziget ÖTE)

Útról lesodródott, fának ütközött egy személygépkocsi vasárnap reggel Ráckevén, a Tutaj és a Gyepes utcák kereszteződésében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt az M5-ös autópálya 32-es kilométerénél, Ócsa közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Gaz, avar és hulladék kapott lángra vasárnap délelőtt Érden, a Római út közelében. A tűz gyorsan terjedt, lakóházakat veszélyeztetett. A lángokat az érdi és a törökbálinti hivatásos és a budaörsi önkéntes tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a leégett kettő hektáros területet.

Erdő aljnövényzete, több köbméter fatuskó és borókás égett vasárnap délben Dánszentmiklós határában. A tűz gyorsan terjedt, gépjárművel nehezen lehetett megközelíteni a helyszínt. A lángokat a dabasi, a monori és a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította, az oltást egy munkagép is segítette. A tűz kilenc hektáron pusztított.(fotó: PMKI KMSZ)

Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi vasárnap a kora délutáni órákban Taksonyban, a Szent Mihály utcában. A gépkocsiban egy ember utazott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Kigyulladt egy személygépkocsi vasárnap délután Tápiószentmártonban, a Balassi úton. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek az autó teljes egészében égett. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Autóbusznak ütközött egy motorkerékpáros vasárnap délután Dányban, a Zöld utca és a Pesti út kereszteződésében. Az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a motort és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)