Két kisbusz ütközött össze Szigethalmon

2022. augusztus 10. 12:43

Erdő aljnövényzete kapott lángra Pilis külterületén, személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze Érden, tizenöt méter mély kút iszapjába rekedt egy ember Ercsiben, két kisbusz ütközött össze Szigethalmon.

Erdő aljnövényzete kapott lángra kedden a kora délutáni órákban Pilis külterületén. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a tűz ötszáz négyzetméteren égett, a lángok további területet veszélyeztetett. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a lángok továbbterjedését, majd vizsgálták át a leégett területet. A tűzoltók munkáját egy erőgép is segítette.(fotó: PMKI Monor HTP)

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze kedden délután Érden, a Bajcsy-Zsilinszky úton. A    járművek forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a gépkocsit és a motorkerékpárt, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Tizenöt méter mély kút iszapjába rekedt egy ember kedden délután Ercsiben, a Liszt Ferenc utcában. A kút aljában lévő ember önerejéből kijutni nem tudott, a kimentéséhez kérték a tűzoltók segítségét. A FER létesítményi és az érdi hivatásos tűzoltók létra és kötelek segítségével a kútba lévő embert kiemelték, a mentőknek átadták.(fotó: PMKI Érd HTP)

Két kisbusz ütközött össze kedden este Szigethalmon, a Széchenyi utcában. Az ütközés következtében az egyik busz villanyoszlopnak csapódott, az oszlop megdőlt, az összetört gépjárművek forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)