Fának ütközött egy személygépkocsi a 3-as főúton

2022. augusztus 05. 11:05

Munkagép gázvezetékbe vágott Sülysápon, lesodródott az útról, fának hajtott egy személygépkocsi a 3-as főút 51-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Újhartyánban, három gépkocsi ütközött össze Dabason, kerítésnek csapódott egy személygépkocsi Bagon, lesodródott az útról és parkoló gépkocsiknak ütközött egy személyautó Szigetszentmiklóson, három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 53-as kilométerénél.

Munkagép gázvezetékbe vágott csütörtökön délelőtt Sülysápon, a Fő utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz. A nagykátai hivatásos tűzoltók lezárták a szivárgás környezetét, összeszorították a vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei kiszakaszolták a vezetéket, majd gondoskodtak a végleges javításáról.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Lesodródott az útról, fának hajtott egy személygépkocsi csütörtökön délután a 3-as főút 51-es kilométerénél, Aszód és Hatvan között. Az autóban négy ember utazott, akik a roncsba szorultak. Az aszódi és a hatvani hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embereket a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön a kora esti órákban, Újhartyánban, az Epres utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Három gépkocsi ütközött össze csütörtökön este Dabason, a Vacsi úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kerítésnek csapódott egy személygépkocsi csütörtökön éjjel Bagon, a Szent Imre utcában. Az ütközés következtében egy ember a roncsból kiesett, az utastársát a helyszínen tartózkodók emelték ki az autóból. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. 

Lesodródott az útról és parkoló gépkocsiknak ütközött egy személyautó péntekre virradóra Szigetszentmiklóson, a Petőfi utcában. Az ütközés következtében a személygépkocsi az oldalára borult. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a kerekeire állították, áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze pénteken hajnalban az M5-ös autópálya 53-as kilométerénél, Újhartyán közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.