Oldalára borult egy személygépkocsi Kiskunlacházán

2022. augusztus 04. 11:47

Erdő aljnövényzete égett Vasad külterületén, tűz keletkezett egy asztalos üzem porkamrájában Törtel külterületén, lesodródott az útról, árokba hajtott, majd az oldalára borult egy személygépkocsi Kiskunlacházán.

Erdő aljnövényzete égett szerdán délelőtt Vasad külterületén. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek ötszáz négyzetméteren égett a száraz növényzet. A tűz fákat és további területeket veszélyeztetett. A lángokat a monori hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a leégett területet.(fotó: PMKI Monor HTP)

Tűz keletkezett egy asztalos üzem porkamrájában szerdán délelőtt Törtel külterületén. A porkamrában és a betápláló csővezetékben izzott, füstölt a fűrészpor. A ceglédi hivatásos tűzoltók leengedték a felgyülemlett fűrészport, majd a palástot megbontva szüntették meg a beizzásokat.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott, majd az oldalára borult egy személygépkocsi szerdán este Kiskunlacházán, a Petőfi Sándor utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a kerekeire állították az autót, a benne utazó egy embert kisegítették a roncsból. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A gépkocsi sofőrjét a mentők kórházba szállították. (fotó: Ráckeve ÖTP)