Tűz keletkezett egy kisteherautó motorterében Gödöllőn

2022. augusztus 03. 12:06

Tűz keletkezett egy kisteherautó motorterében Gödöllőn, két személygépkocsi ütközött össze Páty külterületén, háromszáz négyzetméteren égett a száraz növényzet Ceglédbercelen.

Tűz keletkezett egy kisteherautó motorterében kedden délután Gödöllőn, a Martinovics utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a gépkocsivezető porral oltóval megkezdte a lángok oltását, ezzel megakadályozta a tűz továbbterjedését. A gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, a még izzó részeket eloltották, majd visszahűtötték a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután Páty külterületén.  Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Háromszáz négyzetméteren égett a száraz növényzet kedden délután Ceglédbercelen, a Vaspálya utcában, a vasútállomás területén. A tűz további területeket veszélyeztetett. A lángokat a ceglédi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a leégett területet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)