Motoros baleset Vácott

2022. augusztus 02.

Ásás közben gázvezetéket szakított egy munkagép Diósdon, személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze Vácon, két autó rohant egymásba Budakalászon.

Ásás közben gázvezetéket szakított egy munkagép hétfőn délelőtt Diósdon, a Krisztina utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz. Az érdi hivatásos tűzoltók lezárták a megsérült gázvezeték környezetét, összeszorították a vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei kiszakaszolták a vezetéket, majd gondoskodtak a végeleges javításáról.

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze hétfőn a kora délutáni órákban Vácon, a Máriaudvari vasúti átjáróban. A felborult motor és a gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A váci hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Vác HTP)

Két autó rohant egymásba hétfőn délután Budakalászon, a Köves utcában. Az ütközéstől mindkét autó az árokba csapódott. Az esethez a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ Szentendrén gyakorlaton lévő hallgatói egy gépjárműfecskendővel vonultak, mindkét gépkocsit rögzítették, áramtalanították, majd átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.