Motoros baleset Vácott

2022. augusztus 02. 12:48

Ásás közben gázvezetéket szakított egy munkagép Diósdon, személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze Vácon, két autó rohant egymásba Budakalászon.

Ásás közben gázvezetéket szakított egy munkagép hétfőn délelőtt Diósdon, a Krisztina utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz. Az érdi hivatásos tűzoltók lezárták a megsérült gázvezeték környezetét, összeszorították a vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei kiszakaszolták a vezetéket, majd gondoskodtak a végeleges javításáról.

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze hétfőn a kora délutáni órákban Vácon, a Máriaudvari vasúti átjáróban. A felborult motor és a gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A váci hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Vác HTP)

Két autó rohant egymásba hétfőn délután Budakalászon, a Köves utcában. Az ütközéstől mindkét autó az árokba csapódott. Az esethez a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ Szentendrén gyakorlaton lévő hallgatói egy gépjárműfecskendővel vonultak, mindkét gépkocsit rögzítették, áramtalanították, majd átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.