Családi ház tetőszerkezete égett Gyálon

2022. július 30. 11:21

Kigyulladt egy száznegyven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Gyálon, szalagkorlátot átszakítva árokba hajtott egy személygépkocsi az M1-es autópálya 19-es kilométerénél, több hektáron égett a száraz növényzet, bozótos, cserjés Üllő közelében.

Kigyulladt egy száznegyven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete pénteken délután Gyálon, a Dózsa György utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a ház tetőszerkezete teljes egészében égett, a tűz átterjedt az épület helyiségére is. A tüzet a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták a kiégett épületet. A ház lakhatatlanná vált.(fotó: FKI Videó szolgálat)

Szalagkorlátot átszakítva árokba hajtott egy személygépkocsi pénteken délután az M1-es autópálya 19-es kilométerénél, Biatorbágy közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki a roncsba szorult. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Több hektáron égett a száraz növényzet, bozótos, cserjés pénteken délután Üllő közelében, a vasút mellett. A tűz gyorsan és nagy területen terjedt. A lángokat a helyi önkéntes, a fővárosi és a monori hivatásos tűzoltók eloltották, majd átvizsgálták a közel nyolc hektáros területet.