Macskát mentettek a monori tűzoltók

2022. július 29. 09:38

Kútba esett kiscicához riasztották a monori hivatásos tűzoltókat Pilisre, személyautó és kisteherautó ütközött össze a 405-ös úton, motor és személyautó ütközött Veresegyházán, erdő aljnövényzete égett Pilisen.

Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Nyáregyháza és Dánszentmiklós között, a 405-ös út és a 4605-ös út kereszteződésében. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben csak a vezetők utaztak. A személyautó sofőrjét a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. 

Motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó Veresegyházon, az Andrássy út és a Temető utca sarkán, csütörtökön este. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentés ideje alatt egy sávon haladt a forgalom az Andrássy út érintett szakaszán. A mentőszolgálat munkatársai a motorkerékpár vezetőjét könnyű sérülésekkel vitte kórházba.

Macskát menteni vonultak a monori hivatásos tűzoltók Pilis Krekácsdűlőre csütörtökön este. A bajba jutott kiscica egy kiszáradt kútba esett, onnan a tűzoltók létra és mentőkötél segítségével épségben felhozták. (fotó: Monor HTP)

Erdő aljnövényzete égett Pilisen a József utcában mintegy három hektáron. A monori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal valamint puttonyfecskendővel a tüzet eloltották. (fotó: Monor HTP)