Ütközést követően tűz keletkezett egy kisbuszban a 405-ös főúton

2022. június 23. 11:25

Két személygépkocsi ütközött össze Cegléden, kisteherautó és egy kisbusz ütközött össze a 405-ös főúton, lesodródott az útról, árokba csapódott és az oldalára borult egy személyautó a 4-es főút 63-as kilométerénél, három helyszínen is tűz keletkezett Ceglédbercel közelében a vasút mellett, szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó az M4-es autóút 54-es kilométerénél.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délelőtt Cegléden, a Nádasdi és a Török Ignác út kereszteződésében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kisteherautó és egy kisbusz ütközött össze szerdán délután a 405-ös főúton, Újlengyel közelében. Az ütközés következtében a kisbusz motorterében tűz keletkezett, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A tűzoltók kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó porral oltóval a tűz oltását megkezdte, ezzel megakadályozta a lángok továbbterjedését. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a kigyulladt kisbusz motorterét visszahűtötték, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Dabas HTP)

Lesodródott az útról, árokba csapódott és az oldalára borult egy személyautó szerdán a kora esti órákban a 4-es főút 63-as kilométerénél, Cegléd közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Cegléd HTP)

Három helyszínen is tűz keletkezett szerdán este Ceglédbercel közelében a vasút mellett. A tűz gyorsan és nagy területen terjedt, erdőt és gabonatáblát veszélyeztetve. A tüzeket a ceglédi hivatásos tűzoltók eloltották, a területeket átvizsgálták. (fotó: PMKI Cegléd HTP)

Szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó csütörtökön a kora reggeli órákban az M4-es autóút 54-es kilométerénél, Pilis közelében. A teherautóban egy ember utazott, az összetört gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Monor HTP)