Súlyos baleset Bugyi közelében

2022. június 22. 11:53

Négy méter mély vízóra aknába esett egy ember Hernádon, személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Nagykőrösön, sódert szállító kamion és egy személyautó ütközött össze Bugyi közelében, két személygépkocsi ütközött össze Cegléden, lángra kapott a száraz növényzet egy lakatlan épület udvarán Szigethalmon, személygépkocsik ütköztek össze Cegléden, a Közép úton, két személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút 35-ös kilométerénél, három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Szigetszentmiklós határában, négy személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 22-es kilométerénél, lángra kapott egy diófaültetvény aljnövényzete Őrbottyán külterületén.

Négy méter mély vízóra aknába esett egy ember kedden reggel Hernádon, a Fő utcában. A sérüléseket szenvedett idős ember önerejéből az aknából kijutni nem tudott, a kiemeléséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. A dabasi hivatásos tűzoltók kötelek, létra és hordágy segítségével a személyt kiemelték, a mentőknek átadták.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze kedden reggel Nagykőrösön, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Az ütközés következtében a gépkocsik egy kerékpárost elsodortak, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Sódert szállító kamion és egy személyautó ütközött össze kedden délelőtt Bugyi közelében. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba csapódott, a teherautó az oldalára borult. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult. A délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók megtisztították mindkét autó környezetét, a személyautóban utazó embert feszítővágó és nyomóhengerek segítségével a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI KMSZ és Szigetszentmiklós HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délben Cegléden, a Juhász Gyula utcában. Az ütközés következtében az autók kerítésnek csapódtak, forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Lángra kapott a száraz növényzet egy lakatlan épület udvarán kedden délután Szigethalmon, az Árpád fejedelem utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a tűz átterjedt egy kisebb melléképületre, illetve az épület tetőszerkezetére is. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták az épületet és annak környezetét.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze kedden délután Cegléden, a Közép úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután a 4-es főút 35-ös kilométerénél, Monornál. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze kedden délután Szigetszentmiklós határában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Négy személygépkocsi ütközött össze kedden délután az 51-es főút 22-es kilométerénél, Taksony közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket.

Lángra kapott egy diófaültetvény aljnövényzete kedden délután Őrbottyán külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor nagy területen, gyorsan terjedtek a lángok. A tüzet a gödöllői, az aszódi és a váci hivatásos tűzoltók eloltották, majd átvizsgálták a tizenkét hektáron leégett területet, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az oltást nehezítette, hogy a helyszínt gépjárművel nehezen lehetett megközelíteni.