Számos baleset a megye útjain

2022. június 19. 06:17

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze Bugyi és Taksony között, hat személygépkocsi ütközött össze az M1-es autópálya 18-as kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Ócsán, árokba hajtott egy személygépkocsi Aszódon, szalagkorlátnak ütközött egy lakókocsit vontatón személygépkocsi az M4-es autóút 59-es kilométerénél.

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt Bugyi és Taksony között. Az ütközés következtében a gépkocsi sofőrje a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A délegyházi önkéntes és a dabasi hivatásos tűzoltók a beszorult embert a roncsból feszítővágó segítségével kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Hat személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt az M1-es autópálya 18-as kilométerénél, Törökbálint közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton a kora délutáni órákban Ócsán, a Török Ignác és a Dózsa György utcák kereszteződésében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Árokba hajtott egy személygépkocsi szombaton a kora délutáni órákban Aszódon, a Falujárók útján. A gépkocsiban egy ember utazott, aki a roncsba szorult. Az aszódi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Szalagkorlátnak ütközött egy lakókocsit vontatón személygépkocsi szombaton délután az M4-es autóút 59-es kilométerénél, Albertirsa közelében. Az ütközés következtében a lakókocsi az oldalára borult, forgalmi akadályt okozott. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd a kerekeire állították a lakókocsit, megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)