Villanyoszlopnak csapódott egy személygépkocsi az M7-es utópályán

2022. május 16. 11:34

Lesodródott az útról és árokpartnak csapódott egy személygépkocsi Mendén, két személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 9-es kilométerénél, kirándulás közben megsérült egy túrázó Vácott, lesodródott és árokba hajtott egy személygépkocsi az M3-as autópálya 49-es kilométerénél, személygépkocsik ütköztek össze az M3-as autópálya 49-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze a 6-os főút 39-es kilométerénél, személygépkocsik ütköztek össze Százhalombattán.

Lesodródott az útról és árokpartnak csapódott egy személygépkocsi vasárnapra virradóra Mendén, a Hősök terén. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből lehagyta az autót. A gyömrői önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap reggel az M7-es autópálya 9-es kilométerénél, Budaörs közelében. Az ütközés következtében az egyik autó egy villanyoszlopnak csapódott, az eltört és a gépkocsi tetejére zuhant. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Kirándulás közben megsérült egy túrázó vasárnap délelőtt Vácott, a Naszály-hegyen. A turista önerejéből a hegyről lejutni nem tudott, a lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. A váci hivatásos tűzoltók a helyi szakember segítségével, terepjáróval a sérült embert megtalálták, a mentők helyszíni ellátását követően a mentőautóig elszállították. 

Lesodródott és árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap délben az M3-as autópálya 49-es kilométerénél, Kerekharaszt közelében. A gépkocsiban hárman utaztak, mindannyian önerejükből elhagyták az autót. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Személygépkocsik ütköztek össze vasárnap a kora délutáni órákban az M3-as autópálya 49-es kilométerénél, Kerekharaszt közelében. Az egyik autó a belső sávban állt meg, így forgalmi akadályt okozott. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap  délután a 6-os főút 39-es kilométerénél, Ercsi közelében. Az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A FER létesítményi és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze vasárnap délután Százhalombattán, a Dunafüredi és a Vasút utak kereszteződésében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A FER létesítményi és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)