Két baleset is történt Kerepesen

2022. május 13. 10:34

Árokba hajtott és betonoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Kerepesen, tűz keletkezett egy személygépkocsi motorterében Fóton, két személygépkocsi ütközött össze Fóton, kigyulladt egy melléképület Kerepesen, földmunka közben gázvezetékbe vágott egy munkagép Csemő külterületén, jelzett egy öt lakásos társasház földszinti lakásban felszerelt szén-monoxid- érzékelő Vácon, két személygépkocsi ütközött össze Halásztelken, parkoló gépkocsinak ütközött egy személyautó Kerepesen.

Árokba hajtott és betonoszlopnak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt Kerepesen, a Sólyom utcában. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Tűz keletkezett egy személygépkocsi motorterében csütörtökön délután Fóton, a Szent Benedek utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó eleje lángokban állt, a tűz egy parkoló gépkocsit veszélyeztetett. A lángokat a helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték és átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: Fóti Aqva ÖTE)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Fóton, a Rév és a Hajcsár utak kereszteződésében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Fóti Aqva ÖTE)

Kigyulladt egy melléképület csütörtökön a kora esti órákban Kerepesen, a Malomkő utca közelében. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a húsz négyzetméteres épület teljes egészében égett. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták a kiégett melléképületet.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Földmunka közben gázvezetékbe vágott egy munkagép csütörtökön a kora esti órákban Csemő külterületén. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz. A ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A vezeték javításáról a szolgáltató szakemberei gondoskodtak.

Jelzett egy öt lakásos társasház földszinti lakásban felszerelt szén-monoxid- érzékelő csütörtökön este Vácon, a Petróczy László utcában. A lakásban öt ember tartózkodott, őket a mentők kivizsgálás céljából kórházba szállították. A váci hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a lakásban, ahol kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. 

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön éjszaka Halásztelken, a Kisgyár utca és a II. Rákóczi Ferenc út kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik autó járdára hajtott és fának csapódott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Parkoló gépkocsinak ütközött egy személyautó péntekre virradóra Kerepesen, a Madarász János utcában. Az ütközés következtében az autó az oldalára borult, a benne utazó két ember közül egy a roncsba szorult. A gödöllői hivatásos tűzoltók kézi erővel a beszorult embert a roncsból kiemelték, a felborult személyautót a kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)