Őzet mentettek a gödöllői tűzoltók

2022. május 11. 11:59

Vaskerítés elemei közé szorult egy őz Mogyoródon, két személygépkocsi ütközött össze Vácon, tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi házban Nyársapáton, két személygépkocsi ütközött össze Maglódon.

Vaskerítés elemei közé szorult egy őz kedden reggel Mogyoródon, a Hungaroringen. A megriadt állat önerejéből kiszabadulni nem tudott, a kimentéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. A gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a vaselemeket szétfeszítették, kézi erővel kiszabadították az őzet, majd átadták a területi vadásztársaság képviselőjének.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délelőtt Vácon, az Árpád úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi házban kedden délután Nyársapáton, a Széchenyi utcában. A ház falszigetelése gyulladt ki, ahonnan a lángok átterjedtek az épület tetőszerkezetére. A tűzoltók kiérkezése előtt a szomszédok megkezdték a tűz oltását, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését. A nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az ingatlant, a még izzó részeket eloltották, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután Maglódon, az Eszterházy János utcában, egy bevásárlóközpont parkolójában. Az ütközés következtében a két autó még kettő parkoló gépkocsinak csapódott. A gyömrői önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Gyömrő ÖTE)