Felborult egy gépkocsi a 441-es főúton

2022. május 10. 12:52

Személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze az M1-es autópálya 7-es kilométerénél, munkagépnek ütközött egy kisbusz Monoron, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a 441-es főút 5-ös kilométerénél.

Személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze hétfőn délután az M1-es autópálya 7-es kilométerénél, Budaörs közelében. Az ütközés következtében a kisbusz az oldalára borult, az összetört személyautó forgalmi akadályt okozott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. 

Munkagépnek ütközött egy kisbusz hétfőn délután Monoron, a Vasadi úton. Az összetört gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. 

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfőn délután a 441-es főút 5-ös kilométerénél, Cegléd közelében. A gépkocsiban két felnőtt és két gyermek utazott, mindannyian önerejükből elhagyták az autót. A ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd a kerekeire állították és áramtalanították a járművet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)