Kigyulladt egy gépkocsi az M5-ös autópályán

2022. május 07. 07:26

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres melléképület tetőszerkezete Pilisen, motorkerékpáros és személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 13-as kilométerénél, menet közben kigyulladt egy személygépkocsi az M5-ös autópálya 36-os kilométerénél.

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres melléképület tetőszerkezete pénteken délben Pilisen, a Sándor utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek az épület tetőszerkezetének több mint a fele lángokban állt. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták a melléképületet.(fotó: PMKI Monor HTP)

Motorkerékpáros és személygépkocsi ütközött össze pénteken délután az M7-es autópálya 13-as kilométerénél, Törökbálint közelében. A motorkerékpár az oldalára borult, forgalmi akadályt okozott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Menet közben kigyulladt egy személygépkocsi pénteken délután az M5-ös autópálya 36-os kilométerénél, Ócsa közelében. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a gépkocsi teljes egészében égett. A tüzet a dabasi hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet. (fotó: PMKI Dabas HTP)