Baleset az M6-os autópályán

2022. május 06. 10:15

Két személygépkocsi ütközött össze Monoron, teherautó hátuljába rohant egy személygépkocsi az M6-os autópálya 21-es kilométerénél, kigyulladt a nádas Kiskunlacháza külterületén, két személygépkocsi ütközött össze Érden.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt Monoron, a Ceglédi úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Teherautó hátuljába rohant egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt az M6-os autópálya 21-es kilométerénél, Érd közelében. Az összetört személyautó forgalmi akadályt okozott. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Érd HTP)

Kigyulladt a nádas csütörtökön délelőtt Kiskunlacháza külterületén. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek több ponton, egy hektáron égett a nádas. A tüzet a dömsödi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták a leégett területet. (fotó: Dömsöd ÖTE)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön este Érden, a Vörösmarty Mihály utcában. Az ütközés következtében az egyik autó felborult. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Érd HTP)