Kilenc autó kapott lángra Szentlőrinckátán

2022. március 03. 14:02

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület Maglódon, két kamion ütközött össze Bugyi és Taksony között, forgalomból kivont gépkocsik kaptak lángra Szentlőrinckátán, illegálisan lerakott hulladék és autógumik kaptak lángra Ráckevén.

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület szerdán reggel Maglódon, a János utcában. A tűz átterjedt a szomszéd telken lévő másik melléképületre is. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek mindkét épület teljes egészében égett, a tűzben egy gázpalack felhasadt. A lángokat a monori és a fővárosi hivatásos, valamint a gyömrői önkéntes tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták mindkét épület romjait.(fotó: PMKI Monor HTP)

Két kamion ütközött össze szerdán délelőtt Bugyi és Taksony között. Az ütközés következtében az egyik teherautó sofőrje a roncsba szorult. A dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Forgalomból kivont gépkocsik kaptak lángra szerdán délelőtt Szentlőrinckátán, a Szél utcában, egy telken. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek már kilenc gépkocsi égett teljes egészében, a tűz átterjedt a szomszéd telek aljnövényzetére is. A lángokat a nagykátai hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a kiégett gépkocsikat és visszahűtötték a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Illegálisan lerakott hulladék és autógumik kaptak lángra szerdán délután Ráckevén, a Dankó utca közelében. A tűzoltók kiérkezésekor közel száz négyzetméteren égett a tűz, egy családi ház kerítésére is átterjedtek a lángok. A tüzet a ráckevei önkormányzati tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták a leégett területet.(fotó: Ráckeve ÖTP)