Frontális baleset történt Kiskunlacháza és Bugyi között

2022. január 17. 09:21

Két autó ütközött össze a Bugyit Kiskunlacházával összekötő úton, tűzifa gyulladt ki Ócsán, gépkocsi motortere égett Budakalásznál, két autó ütközött Budaörsön, családi ház és a felhalmozott hulladék égett Tápiószelén, kisteherautó motortere gyulladt ki az M0-áson, személyautó égett Kerepesen.

Mintegy nyolc mázsa tűzifa gyulladt meg egy tizenöt négyzetméteres melléképületben Ócsán vasárnap délelőtt, a Rákóczi utcában. A dabasi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a faszerkezetes, palafedésű épület tüzét. 

Egy gépkocsi motortere és részben az utastere égett Budakalász térségében, a 11-es főút M0-s felhajtójánál. A szentendrei hivatásos tűzoltók rövid időn belül megfékezték a tüzet, majd hőkamerás átvizsgálást végeztek. A munkálatok idejére egy sávot lezártak, amely miatt jelentős torlódás alakult ki vasárnap kora délután. 

Két gépkocsi ütközött össze az 1-es főút 9-es kilométerszelvényénél, Budaörs térségében vasárnap délután. A budaörsi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, a helyszínelést követően pedig megszüntették a forgalmi akadályt. 

Egy családi ház, valamint az udvaron felhalmozott szemét égett Tápiószelén, a Rózsa úton vasárnap délután. A lángok a szomszédos lakóépület szigetelésére és tetőszerkezetére is átterjedtek, valamint egy kilenc négyzetméteres melléképület tetejét is elérték. A tűzzel érintett ház lakója hozzátartozóknál kap szállást, míg a szomszédos ház lakható maradt. A nagykátai és a jászberényi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral körülhatárolták majd eloltották a tüzet, és utómunkálatokat végeztek. (fotó: Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy kisteherautó motortere az M0-s autóút 41-es kilométerszelvényénél, Üllő térségében, az M7-es felé vezető irányban vasárnap délután. A monori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. A beavatkozás idejére leállították a forgalmat.

Kerepesen a Hold utcában gyulladt ki egy személyautó motortere vasárnap kora este. A gödöllői hivatásos tűzoltók két gyorsbeavatkozó sugárral a lángokat eloltották, majd a felhevült alkatrészeket visszahűtötték. A jármű utasai nem sérültek, az autót időben elhagyták. (fotó: Gödöllő HTP)

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi a Kiskunlacházát és Bugyit összekötő út 8-as kilométerszelvényénél vasárnap késő este. A ráckevei önkormányzati és a délegyházi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak. Az érintett útszakaszt lezárták a beavatkozás idejére. (fotó: Ráckeve ÖT)