Műszaki mentés Visegrádon

2022. január 16. 09:43

Felborult egy személygépkocsi az M7-es autópálya 20-as kilométerénél, kigyulladt egy családi házzal egybeépített, húsz négyzetméteres melléképület Tápiószentmártonban, száraz aljnövényzet kapott lángra szombaton Valkón, útról lesodródott, az út melletti fás, bokros területre hajtott egy személygépkocsi Visegrádon, két személygépkocsi ütközött össze Nagykátán, közlekedési táblának ütközött egy személygépkocsi Kiskunlacházán.

Felborult egy személygépkocsi szombaton reggel az M7-es autópálya 20-as kilométerénél, Tárnok közelében. A gépkocsiban két ember utazott, önerejükből elhagyták az autót. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Kigyulladt egy családi házzal egybeépített, húsz négyzetméteres melléképület szombaton délelőtt Tápiószentmártonban, a Szelei úton. Mire a tűzoltók kiérkeztek a melléképület teljes egészében égett, a tűz veszélyeztette a főépületet is. A lángokat a nagykátai hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a fő-és melléképületet.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Száraz aljnövényzet kapott lángra szombaton délután Valkón, a Petőfi utca közelében. A szárazság és a feltámadó szél miatt a tűz gyorsan terjedt. A lángokat a gödöllői hivatásos tűzoltók eloltották, majd átvizsgálták a leégett közel háromhektáros területet.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Útról lesodródott, az út melletti fás, bokros területre hajtott egy személygépkocsi szombaton délután Visegrádon, a Panoráma úton. Az autó három méter mélyre csúszott, csak a fák tartották, a sofőrje önerőből elhagyta a gépkocsit. A helyi önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók átvizsgálták, rögzítették a járművet, majd csörlő segítségével az úttestre visszavontatták.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délután Nagykátán, a Jászberényi úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Közlekedési táblának ütközött egy személygépkocsi szombaton éjszaka Kiskunlacházán, a Rákóczi úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: Ráckeve ÖTP)