Újabb baleset az M5-ös autópályán

2022. január 14. 12:01

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi M3-as autópálya 30-as kilométerénél, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze az M5-ös autópálya 48-as kilométerénél, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Rád közelében, személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze az M3-as autópálya 45-ös kilométerénél, villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Őrbottyánban, oldalára borult egy személygépkocsi Pomázon, három személygépkocsi ütközött össze Nagykőrösön, családi ház kerítését átszakítva gázcsonknak ütközött egy személygépkocsi Ráckevén.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi csütörtökön reggel az M3-as autópálya 30-as kilométerénél, Gödöllő közelében. A gépkocsiban öt ember utazott, mindannyian önerejükből elhagyták az autót. Az aszódi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtökön reggel az M5-ös autópálya 48-as kilométerénél, Hernád közelében. Az ütközés következtében a kisteherautóban utazó két ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embereket a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt Rád közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki a roncsba szorult. A váci hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították, kerekeire állították és átvizsgálták a járművet. (fotó: PMKI Vác HTP)

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze csütörtökön délelőtt az M3-as autópálya 45-ös kilométerénél, Bag közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi csütörtökön délután Őrbottyánban, a Csomádi úton. Az ütközés következtében az oszlop kerítésre dőlt, az autó sofőrje önerejéből elhagyta az autót. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Oldalára borult egy személygépkocsi csütörtökön délután Pomázon, a Csobogó utcában. A gépkocsiban egy ember utazott, aki a roncsba szorult, a felborult autó forgalmi akadályt okozott. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók a beszorult embert a roncsból kiszabadították, kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. (fotó: PMKI Szentendre HTP)

Három személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Nagykőrösön, a Pótharaszti úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók egy embert a roncsból kisegítettek, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Családi ház kerítését átszakítva gázcsonknak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön este Ráckevén, a Bercsényi utcában. A gázcsonkból szivárgott a gáz. A ráckevei önkormányzati tűzoltók megszüntették a szivárgást, áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. (fotó: Ráckeve ÖTP)