Két baleset is történt az M5-ös autópályán

2022. január 13. 11:41

Teherautó hátuljába ütközött egy személygépkocsi az M5-ös autópálya 33-as kilométerénél, három személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze az 5-ös főút 33-as kilométerénél, két kamion ütközött össze az M5-ös autópálya 40-es kilométerénél.

Teherautó hátuljába ütközött egy személygépkocsi szerdán délelőtt az M5-ös autópálya 33-as kilométerénél, Ócsa közelében. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Három személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze szerdán délelőtt az 5-ös főút 33-as kilométerénél Ócsa közelében. Az ütközés következtében az egyik autó árokba csapódott, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: PMKI Dabas HTP)

Két kamion ütközött össze szerdán délelőtt az M5-ös autópálya 40-es kilométerénél, Kakucs közelében. Az ütközés következtében az egyik kamion az árokba hajtott és az oldalára borult. A dabasi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)