Teljes egészében égett egy lakóház Tápiószentmártonban

2022. január 12. 12:18

Megszólalt egy pincében kialakított lakrészben a szén-monoxid-érzékelő Üllőn, kigyulladt egy harminckettő négyzetméteres könnyűszerkezetes családi ház Tápiószentmártonban.

Megszólalt egy pincében kialakított lakrészben a szén-monoxid-érzékelő kedden reggel Üllőn, a Baross Gábor utcában. A monori hivatásos tűzoltók a gázkazán folyamatos üzemeltetése mellett alacsony értékben kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt. Az érzékelő megszólalásakor a pincerészben két ember tartózkodott, ők időben, sérülések nélkül elhagyták az épületet.

Kigyulladt egy harminckettő négyzetméteres könnyűszerkezetes családi ház szerdán hajnalban Tápiószentmártonban, a Farmosi utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a ház tetőzete és az épület helyiségei már teljes egészében égett. A lángokat a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett épületet. Az ingatlan teljesen kiégett, lakhatatlanná vált, az ott élő ember elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)