Fának ütközött egy gépkocsi Gyömrő közelében

2022. január 10.

Úton megcsúszott, árokba, majd fának hajtott egy személygépkocsi Gyömrő és Üllő között, két személygépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklóson, tűz keletkezett egy ötven négyzetméteres étteremben Érden.

Úton megcsúszott, árokba, majd fának hajtott egy személygépkocsi vasárnap reggel Gyömrő és Üllő között. A gépkocsiban egy ember utazott, a tűzoltók kiérkezésekor a gépkocsi mellett feküdt. A disaster medic végzettséggel rendelkező tűzoltó a mentők kiérkezéséig a sérült sofőr sürgősségi ellátását megkezdte. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt Szigetszentmiklóson, a II. Rákóczi Ferenc utcában. A balesetben egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Tűz keletkezett egy ötven négyzetméteres étteremben vasárnap délután Érden, a Diósdi úton. Az étterem egy üzletsoron üzemelt, felette lakások vannak kialakítva, egy lakás füsttel telítődött. A tüzet az érdi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók eloltották, az éttermet és a felette lévő lakást átvizsgálták és átszellőztették, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat segítette. A tűzoltás ideje az üzletsor érintett lakásait hét ember elhagyta, akik az oltást követően hazatérhettek.(fotó: PMKI Érd HTP)