Kigyulladt egy gépkocsi Csörögön

2021. december 01. 11:26

Családi ház konyhájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő jelzett Domonyban, kigyulladt egy családi ház udvarában álló gépkocsi Csörögön, tűz keletkezett egy személygépkocsi motorterében Szigethalmon, ház falának ütközött egy személygépkocsi Monoron.

Családi ház konyhájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő jelzett kedden délelőtt Domonyban, a Tavasz utcában. A jelzésre a házban tartózkodó két ember az épületet elhagyta. Az aszódi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a helyiségekben és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették az ingatlant, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.

Kigyulladt egy családi ház udvarában álló gépkocsi kedden délután Csörögön, az Arany János utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó teljes egészében égett, a tűz veszélyeztette a lakóházat is. A lángokat a váci hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: PMKI Vác HTP)

Tűz keletkezett egy személygépkocsi motorterében kedden a kora esti órákban Szigethalmon, a Déryné utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz átterjedt az autó utasterére is. A lángokat a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Ház falának ütközött egy személygépkocsi kedden éjszaka Monoron, a Kinizsi utcában. A gépkocsiban egy ember utazott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.