Kigyulladt egy melléképület Üllőn

2021. november 26. 10:11

Két személygépkocsi ütközött össze Tökölön, kigyulladt egy családi ház kazánhelyisége Pilisvörösváron, kigyulladt egy családi házzal egybeépített melléképület Üllőn.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt Tökölön, a Csépi úton. Az ütközés következtében az egyik autó egy villanyoszlopnak csapódott, az oszlop eltört, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy családi ház kazánhelyisége csütörtökön délelőtt Pilisvörösváron, a Csabai úton. A tűzoltók kiérkezésekor a helyiség már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a ház tetőszerkezetére is. A lángokat pilisszentiváni önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták az épületet, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az égő helyiségből az egységek kettő gázpalackot kihoztak, az egyik palack a hő hatására felhevült, a hűtéséről gondoskodtak. Az ingatlan ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek.

Kigyulladt egy családi házzal egybeépített melléképület csütörtökön délután Üllőn, a Nefelejcs utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a húsz négyzetméteres épület teljes egészében égett, a tűz veszélyeztette a főépületet is. A lángokat a helyi önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták a kiégett épületet. A tűzben egy gázpalack felhasadt.(fotó: PMKI Monor HTP)