Kerítésnek és gázcsonknak ütközött egy gépkocsi Abonyban

2021. november 22. 11:33

Családi ház kerítésének és egy gázcsonknak ütközött egy személyautó Abonyban, kigyulladt egy harminc négyzetméteres, családi házzal egybeépített melléképület Gödöllőn, családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő jelzett be Cegléden, lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi Biatorbágy közelében, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Nagykőrösön, bejelzett egy szén-monoxid-érzékelő Érden, tűz keletkezett egy kétszintes társasház egy lakásának egy helyiségében Szigetszentmiklóson.

Családi ház kerítésének és egy gázcsonknak ütközött egy személyautó vasárnap délben Abonyban, a Jókai Mór utcában. Az autóban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták a gépjárművet, az egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ütközés következtében a gázcsonk megsérült, szivárgott belőle a gáz. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy harminc négyzetméteres, családi házzal egybeépített melléképület vasárnap délben Gödöllőn, a Kandó Kálmán utcában. A tűz átterjedt a főépület tetőszerkezetére is. A lángokat a gödöllői és az aszódi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták a melléképületet és a lakóház helyiségeit.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő jelzett be vasárnap délben Cegléden, a Felház utcában. A házban egy ember tartózkodott, időben elhagyta az épületet. A ceglédi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban és alacsony értékben kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi vasárnap délután Biatorbágy közelében. A gépkocsiban két ember utazott, önerejükből elhagyták az autót. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd a kerekeire állították és áramtalanították a járművet.(fotó: Biatorbágy ÖTE és Törökbálint Őrs)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután Nagykőrösön, a Lencsés-világos dűlőnél. Az ütközés következtében az oszlop eltört, a gépkocsiban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Bejelzett egy szén-monoxid-érzékelő vasárnap a kora esti órákban Érden, a Berzsenyi Dániel utcában, egy kétszintes családi házban. A házban két felnőtt és egy gyermek tartózkodott, akik a jelzést követően elhagyták az ingatlant. Az érdi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek a házban és alacsony értékben kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.

Tűz keletkezett egy kétszintes társasház egy lakásának egy helyiségében vasárnap a kora esti órákban Szigetszentmiklóson, az Akácfa körúton. A tűzoltók kiérkezésekor a harminc négyzetméteres helyiség teljes egészében égett, a tűz a szomszédos lakásokat veszélyeztette. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták a kiégett lakást. A tűzoltás ideje alatt a társasházból tizenhárom embert a tűzoltók biztonságos helyre kísértek, akik az oltást követően visszatérhettek a lakásiakba. A kiégett lakás ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek.