Kerítésnek és gázcsonknak ütközött egy gépkocsi Abonyban

2021. november 22.

Családi ház kerítésének és egy gázcsonknak ütközött egy személyautó Abonyban, kigyulladt egy harminc négyzetméteres, családi házzal egybeépített melléképület Gödöllőn, családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő jelzett be Cegléden, lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi Biatorbágy közelében, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Nagykőrösön, bejelzett egy szén-monoxid-érzékelő Érden, tűz keletkezett egy kétszintes társasház egy lakásának egy helyiségében Szigetszentmiklóson.

Családi ház kerítésének és egy gázcsonknak ütközött egy személyautó vasárnap délben Abonyban, a Jókai Mór utcában. Az autóban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták a gépjárművet, az egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ütközés következtében a gázcsonk megsérült, szivárgott belőle a gáz. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy harminc négyzetméteres, családi házzal egybeépített melléképület vasárnap délben Gödöllőn, a Kandó Kálmán utcában. A tűz átterjedt a főépület tetőszerkezetére is. A lángokat a gödöllői és az aszódi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták a melléképületet és a lakóház helyiségeit.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő jelzett be vasárnap délben Cegléden, a Felház utcában. A házban egy ember tartózkodott, időben elhagyta az épületet. A ceglédi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban és alacsony értékben kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi vasárnap délután Biatorbágy közelében. A gépkocsiban két ember utazott, önerejükből elhagyták az autót. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd a kerekeire állították és áramtalanították a járművet.(fotó: Biatorbágy ÖTE és Törökbálint Őrs)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután Nagykőrösön, a Lencsés-világos dűlőnél. Az ütközés következtében az oszlop eltört, a gépkocsiban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Bejelzett egy szén-monoxid-érzékelő vasárnap a kora esti órákban Érden, a Berzsenyi Dániel utcában, egy kétszintes családi házban. A házban két felnőtt és egy gyermek tartózkodott, akik a jelzést követően elhagyták az ingatlant. Az érdi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek a házban és alacsony értékben kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.

Tűz keletkezett egy kétszintes társasház egy lakásának egy helyiségében vasárnap a kora esti órákban Szigetszentmiklóson, az Akácfa körúton. A tűzoltók kiérkezésekor a harminc négyzetméteres helyiség teljes egészében égett, a tűz a szomszédos lakásokat veszélyeztette. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átszellőztették és átvizsgálták a kiégett lakást. A tűzoltás ideje alatt a társasházból tizenhárom embert a tűzoltók biztonságos helyre kísértek, akik az oltást követően visszatérhettek a lakásiakba. A kiégett lakás ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek.