Halálos baleset történt Majosházánál

2021. október 14. 09:20

Egy ember meghalt abban a balesetben, ami az 51-es főúton a majosházi elágazásnál történt szerdán reggel, egy kamion és kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópályán, melléképület égett Gyömrőn, lakóház égett Tök település külterületén.

Egymásba rohant tegnap délben két autó az 51-es főút majosházai elágazásánál. Mindkét kocsiban csak a sofőr ült, az egyik ki tudott szállni a járműből, a másikat a segítségükre siető autósok emelték ki a roncsból és megkezdték az újraélesztését. Miután a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a helyszínre értek, az egyik tűzoltó átvette az újraélesztést, amelyet a mentők kiérkezéséig folytatott. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, azonban az újraélesztés sikertelen volt, a gépkocsivezető a helyszínen életét vesztette. A másik autó sofőrjét könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. Az érintett útszakaszon a forgalmat a mentés idejére leállították. Az egység a járműveket áramtalanította, és közreműködött a társszervekkel a mentési munkálatokban. (fotó: Szigetszentmiklós HTP) 

Összeütközött egy kamion és egy kisteherautó az M5-ös autópályán Pusztavacs térségében szerdán kora délután. Mindkét járműben 1-1 ember utazott, sérüléseket nem szenvedtek. A járművek forgalmi akadályt okoztak, ezért a forgalom egy sávon haladt az érintett útszakaszon. A dabasi hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentési munkálatokat. (fotó: Dabas HTP) 

Egy családi házhoz épített melléképületben keletkezett tűz szerdán kora délután Gyömrőn a Bercsényi utcában. A melléképületben bútorok és ruhaneműk égtek, mintegy tíz négyzetméternyi területen. A tűzhöz a monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltók vonultak, akik a lángokat két vízsugárral eloltották, az épületet hőkamerával átvizsgálták. 

Egy lakóház tetőszerkezete és belső része égett szerdán éjszaka Tök település külterületén, az Újmajorban. Az épület mellett lakóautók álltak, melyek nem sérültek, összesen tizenegyen tartózkodtak a területen, mindannyian elhagyták a lakóhelyiségeket. A bicskei önkormányzati és az önkéntes, valamint a zsámbéki önkéntes tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat.