Baleset Veresegyházon

2021. október 12. 11:32

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület Vasadon, személyautó és egy kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 44-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Csörög közelében, menetrend szerint közlekedő személyvonat és egy kisteherautó ütközött össze Veresegyházon.

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület hétfőre virradóra Vasadon, a Szabadság utcában. A tűzoltók kiérkezésekor teljes egészében égett az épület. A tüzet monori hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett melléképületet.

Személyautó és egy kisteherautó ütközött össze hétfőn délelőtt az M5-ös autópálya 44-es kilométerénél, Újhartyán közelében. Az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Csörög közelében. Az ütközés következtében az egyik autó árokba csapódott. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Menetrend szerint közlekedő személyvonat és egy kisteherautó ütközött össze hétfőn délután Veresegyházon, az Újtelep utcában a vasúti átjáróban. Az ütközés következtében a vonat a kisteherautót a sínek mellé lökte. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, átvizsgálták mindkét járművet, majd segédkeztek a vonaton utazó ötven ember leszállításában.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)