Betonoszlopnak ütközött egy autó Cegléden

2021. szeptember 13. 10:04

Kidöntött egy oszlopot egy személyautó Monorierdőn, betonoszlopnak ütközött egy autó Cegléden, két jármű ütközött össze Dunavarsányban egy kereszteződésben, szemét kapott lángra és terjedt át egy családi ház tetőszerkezetére Érden.

Betonoszlopnak ütközött egy gépkocsi Cegléden, a Külső Budai úton, a vasúti sínektől egy méterre vasárnap délelőtt. Az ott tartózkodók a ceglédi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt áramtalanították a járművet. A vasúti forgalmat lassítva, a közúti közlekedés félpályán haladt az érintett szakaszon. (fotó: Cegléd HTP) 

Vasárnap kora délután Táborfalván, a Rákóczi úton, száraz fű valamint erdő aljnövényzete kapott lángra közel egy hektáros területen. A tűz részben egy melléképületre is átterjedt, illetve egy farakás is lángra kapott. A helyszínre a dabasi és kecskeméti hivatásos, valamint a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók vonultak, akik az ott lakó civilek közreműködésével a tüzet három vízsugárral valamint kéziszerszámok segítségével eloltották. (fotó: Dabas HTP)

Összeütközött két gépkocsi Dunavarsány térségében, az 51-es és az 510-es utak kereszteződésénél vasárnap késő délután. A járművekben összesen négyen utaztak. A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházai önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, áramtalanították az autókat. A baleset miatt forgalmi akadály volt az érintett útszakaszon. 

A szemét kapott lángra egy családi ház mögött Érden, vasárnap este a Kerülő utcában. A tűz átterjedt a ház tetőszerkezetére mintegy két négyzetméteren. Az érdi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, a házból egy gázpalackot hoztak ki, amelyet nem érintett a tűz. Az egységek a tűz eloltása után utómunkálatokat végeztek. 

Vasárnap késő éjszaka egy személyautó távközlési oszlopnak hajtott, amit kidöntött Monorierdőn. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd elvégezték a műszaki mentési munkálatokat. (fotó: Monor HTP)