Ütközést követően kigyulladt a személyautó Pátyon

2021. szeptember 11. 06:46

Két személygépkocsi ütközött össze Budakeszin, kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Pátyon, gáztöltő állomás kútfejének tolatott egy teherautó az M1-es autópálya 28-as kilométerénél.

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken délután Budakeszin, a Márity László úton. Az ütközés következtében az egyik autó az oldalára borult, egy ember a roncsba szorult. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók rögzítették a felborult gépkocsit, a beszorult embert a roncsból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak.(fotó: Budakeszi ÖTE)

Kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze pénteken délután Pátyon, a Torbágyi úton. Az ütközés következtében a személygépkocsi az út menti fának csapódott és kigyulladt. A buszban tíz ember utazott, az autóban egyedül a sofőr, mindenki önerejéből elhagyta a járműveket. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók az égő gépkocsit eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták mindkét járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Gáztöltő állomás kútfejének tolatott egy teherautó pénteken délután az M1-es autópálya 28-as kilométerénél, Zsámbék közelében, egy benzinkúton. Az eltört töltőfejből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét a kiérkező tűzoltók lezárták. A helyi önkéntes, a bicskei önkormányzati, a törökbálinti és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a teherautót, folyamatos mérések mellett megszüntették a gáz kiáramlását, a tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)