Súlyos baleset a 31-es főúton

2021. szeptember 09. 12:03

Két személygépkocsi ütközött össze a 31-es főút 39-es kilométerénél, kigyulladt egy személygépkocsi az M7-es autópálya 33-as kilométerénél, munka közben kigyulladt egy silózó gép Abony külterületén, szalagkorlátnak ütközött, majd az út menti füves, fás területre csapódott egy motorkerékpáros Kocsér külterületén, árokba hajtott egy személygépkocsi Veresegyház külterületén, kamionnak ütközött egy személygépkocsi M0-ás autóút 32-es kilométerénél.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán reggel a 31-es főút 39-es kilométerénél, Sülysáp közelében. Az ütközés következtében mindkét autó sofőrje a roncsba szorult, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A monori és a nagykátai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embereket a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi szerdán délben az M7-es autópálya 33-as kilométerénél, Martonvásár közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó teljes egészében égett, a tűz átterjedt a gépkocsi környezetére is. A lángokat a helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd átvizsgálták a járművet és annak környezetét. (fotó: PMKI Érd HTP)

Munka közben kigyulladt egy silózó gép szerdán délután Abony külterületén. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók megkezdték a lángok oltását, ezzel megakadályozták a tűz továbbterjedését. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók eloltották, a felforrósodott fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Szalagkorlátnak ütközött, majd az út menti füves, fás területre csapódott egy motorkerékpáros szerdán délután Kocsér külterületén. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán délután Veresegyház külterületén. A gépkocsiban két ember utazott, az egyikük a roncsba rekedt. A gödöllői hivatásos tűzoltók kézi erővel az autóba rekedt embert kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kamionnak ütközött egy személygépkocsi szerdán délután az M0-ás autóút 32-es kilométerénél, Gyál közelében. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten a roncsba szorultak, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók nyomató hengerek és feszítővágó segítségével a beszorult embereket a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Gyál ÖTE)