Gabona égett Sülysáp külterületén

2021. július 21. 13:19

Felborult egy utánfutót vontató személygépkocsi az 1-es főút 16-os kilométerénél, szerelés közben ráesett egy gépkocsi az alatta fekvő emberre Törökbálint külterületén, levágatlan gabona kapott lángra Sülysáp külterületén, számos kidőlt fát és leszakadt ágakat kellett még a tűzoltóknak eltávolítani a hétvégi viharkárokat követően.

Felborult egy utánfutót vontató személygépkocsi kedden délben az 1-es főút 16-os kilométerénél, Biatorbágy közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót, a felborult személygépkocsi forgalmi akadályt okozott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet és megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Szerelés közben ráesett egy gépkocsi az alatta fekvő emberre kedden délután Törökbálint külterületén. Az autó alatt lévő embert az ott tartózkodók kimenteni nem tudták, a kiemeléséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. A törökbálinti hivatásos tűzoltók feszítővágó és emelő segítségével megemelték a járművet, az alatta lévő ember kimentették, az újraélesztését a mentő kiérkezéséig megkezdték. 

Levágatlan gabona kapott lángra kedden délután Sülysáp külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor több hektáron égett a gabona, a tűzben egy teherautó is lángra kapott.  A tüzet a helyi, a tápiószecsői és a kókai önkéntes, a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd vizsgálták át a leégett területet. A tűzoltók munkáját körültárcsázással egy munkagép is segítette. (fotó: Sülysáp ÖTE)

Számos kidőlt fát és leszakadt ágakat kellett még a tűzoltóknak eltávolítani a tegnapi napon a hétvégi viharkárokat követően. A fák úttestre, parkoló autókra dőltek, villanyvezetékekre szakadtak. Közel húsz esetben kérték a tűzoltók segítségét a fák eltávolításához, a forgalmi akadályok megszüntetéséhez.(fotó: PMKI Gödöllő és Szentendre HTP)