Két személyautó ütközött Érden

2021. június 08.

Összeütközött két személygépjármű Érden, Dunaharasztin, Sződligeten és Tökölön is leszakadt faágakhoz riasztották a tűzoltókat, gázvezetéket szakított egy kis traktor fűkaszálás közben.

Hétfőn délelőtt Sződligeten, egy öt méteres fa az úttestre dőlt. A váci hivatásos tűzoltók a fát motoros láncfűrésszel feldarabolták és eltávolították. 

Gyúrón egy üres telken a Báthori István utcában, egy kis traktor fűkaszálás közben gázvezetéket szakított. Az érdi hivatásos tűzoltók a gázszolgáltató kiérkezéséig a gázcsövet elszorították. A gázszivárgás a környéken élőket nem veszélyeztette, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. 

Hétfőn délután Dunaharasztin az 5201-es úton, egy faág egy arra közlekedő személyautóra szakadt. A járműben négyen utaztak, sérüléseket nem szenvedtek. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a faágat feldarabolták majd eltávolították. 

Érden a Bem József téren két személyautó ütközött össze hétfőn kora este. A járművek forgalmi akadályt képeztek. Az érdi hivatásos tűzoltók a járművek áramtalanítása után a törmelékeket eltávolították, a forgalmi akadályt megszüntették. Az autókban egy-egy ember utazott, ők sérüléseket nem szenvedtek. (fotó: Érd HTP)

Hétfőn este Tökölön a Ponty közben egy tíz méteres korhadt fa szigetelt villanyvezetékre és egy teherautó tetejére dőlt. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók létra és motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták és eltávolították. Személyi sérülés az eset során nem történt.