Teljes egészében égett egy autóbusz az M7-es autópályán

2021. május 29. 07:21

Tíz méter mély kiszáradt kútba esett egy kutya Szentmártonkáta külterületén, tűz keletkezett egy személygépkocsi motorterében Monoron, kigyulladt egy csuklós autóbusz az M7-es autópálya 17-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze az M4-es autóút 32-es kilométerénél.

Tíz méter mély kiszáradt kútba esett egy kutya pénteken délelőtt Szentmártonkáta külterületén. A kutya önerejéből kijutni nem tudott, a kimentéséhez kérték a tűzoltók segítségét. A tápiószecsői önkéntes tűzoltók létra segítségével az ebet a kútból kimentették, a közeli tanya tulajdonosának átadták.(fotó: Tápiószecső ÖTE)

Tűz keletkezett egy személygépkocsi motorterében pénteken este Monoron, a Péteri utcában, a tűzoltóság kapujában. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket és vizsgálták át a járművet.8fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy csuklós autóbusz pénteken este az M7-es autópálya 17-es kilométerénél, Érd közelében. A tűzoltók kiérkezésekor a busz már teljes egészében égett. A tüzet az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd vizsgálták át a kiégett járművet. Az autóbuszon két ember utazott, ők időben elhagyták az égő gépjárművet.(fotó: PMKI Érd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombatra virradóra az M4-es autóút 32-es kilométerénél, Üllő közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)