Számos baleset a megye útjain

2021. május 14. 09:54

Kisteherautó kijelölt gyalogosátkelőn egy felnőttet és két gyermeket elütött, majd egy villanyoszlopnak csapódott Rádon, felborult egy kisteherautó az 1111-es út 9-es kilométerénél, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi az M2-es autóút 42-es kilométerénél, tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze az M6-os autópálya 16-os kilométerénél, oldalára borult egy kisbusz Kiskunlacháza közelében, két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 27-es kilométerénél.

Kisteherautó kijelölt gyalogosátkelőn egy felnőttet és két gyermeket elütött, majd egy villanyoszlopnak csapódott csütörtökön reggel Rádon, a Madách utca és a Váci út kereszteződésében. Az ütközés következtében a villanyoszlop eltört. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, rögzítették az eltört oszlopot, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Felborult egy kisteherautó csütörtökön délben az 1111-es út 9-es kilométerénél, Pomáz közelében. A teherautóban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót, a gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi csütörtökön délben az M2-es autóút 42-es kilométerénél, Vác közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze csütörtökön délután az M6-os autópálya 16-os kilométerénél, Érd közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Oldalára borult egy kisbusz csütörtökön délután Kiskunlacháza közelében. A felborult autó forgalmi akadályt okozott. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a kisbuszt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: Ráckeve ÖTP)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután az 51-es főút 27-es kilométerénél, Dunavarsány közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.