Hulladék égett Szentendrén

2021. május 02. 08:55

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Cegléden, tűz keletkezett egy volt raktárépület közelében Szentendrén, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a 4-es főút és az Ipar utca kereszteződésében, kigyulladt egy kisbusz Sződliget külterületén.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szombaton reggel Cegléden, a Budai úton. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult. A ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Tűz keletkezett egy volt raktárépület közelében szombaton délelőtt Szentendrén, a Rozmaring utcában. A helyi önkéntes tűzoltók kiérkezésekor közel harminc négyzetméteren égett a felhalmozott hulladék. A tűz az épületet is veszélyeztette. A szentendrei önkéntes tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd a szentendrei hivatásos tűzoltókkal közösen eloltották a lángokat, átvizsgálták a területet.(fotó: Szentendre ÖTE)

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szombaton délután a 4-es főút és az Ipar utca kereszteződésében, Monoron. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy kisbusz szombaton a kora esti órákban Sződliget külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a gépkocsi már teljes egészében égett, az autóban nem tartózkodott senki. A tüzet a váci hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, vizsgálták át a kiégett járművet.(fotó: PMKI Vác HTP)