Két autó ütközött Szentendrén

2021. április 30. 09:37

Két személyautó ütközött össze Szentendrén, szalagkorlátnak ütközött egy személyautó Dunaharaszti térségében, utoléréses balesetet szenvedett egy kisteherautó és egy személyautó az M4-es autópályán, jelzett a szén-monoxid érzékelő Érden

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az 51-es főút 19-es kilométerénél, Dunaharaszti térségében, csütörtökön kora délután. A balesethez riasztott szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.  (fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Két személyautó karambolozott Szentendrén, csütörtökön délután, a Dunakanyar körút és az Egres út kereszteződése közelében. A balesetben egy harmadik jármű is érintett volt, aminek egy felpattanó alkatrész a szélvédőjét betörte. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a gépkocsikat. Üzemanyag folyás miatt a tűzoltók a közútkezelő munkatársait is értesítették. (fotó: Szentendre HTP)

Csütörtökön este utoléréses balesetet szenvedett egy kisteherautó és egy személyautó az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, a 65-ös kilométernél, Ceglédbercel térségében. A balesethez a ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon a mentés ideje alatt félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben. (fotó: Cegléd HTP)

Jelzett a szén-monoxid érzékelő egy társasházi lakásban Érden. A város hivatásos tűzoltói a helyszínre érve méréseket végeztek, és a lakásban kimutatták a mérges gáz jelenlétét. A lakást hárman lakják, egyikük fejfájásra panaszkodott. A tűzoltók a lakást átszellőztették, gázszolgáltatót értesítették, akik a használatban lévő gázkészüléket leplombálták. A mentők a fejfájásos embert megvizsgálták, nem szenvedett szén-monoxid mérgezést, így kórházba szállítása nem volt szükséges.