Baleset az M5-ös autópályán

2021. április 29. 12:12

Két autó ütközött össze az M5-ös autópályán, árokba hajtott majd tetejére borult egy személyautó Pátynál, kigyulladt egy kisteherautó Szigetszentmiklós térségében, oldalára borult egy személyautó Csobánka közelében.

Szerdán délelőtt lesodródott az úttestről majd árokba csapódott, és ott a tetejére borult egy személyautó Páty határában a Torbágyi úton, a Tábor utca közelében. Az autóban ketten utaztak, közülük egy ember kiszállt, egy ember pedig a járműbe szorult. Őt feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző törökbálinti hivatásos tűzoltók. A munkálatokat a pátyi önkéntes tűzoltók is segítették. (fotó: Törökbálint KŐ)

Kigyulladt egy teherautó az M0-s autóúton, Szigetszentmiklós térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon szerdán kora délután. A motortér és az utastér is égett. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, amely nem terjedt át az autógumikból álló rakományra. Az érintett útszakaszon a műszaki mentés ideje alatt egy sávon haladt a forgalom. (fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Összeütközött két személyautó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, az M0-s autóútra vezető lehajtónál. Az egyik járműbe beszorult egy ember, őt feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók. A munkálatokat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. (fotó: Pest KMSZ)

Az úton megcsúszott majd oldalára borult egy személyautó a Pilisvörösvár és Csobánka közötti útszakaszon, szerdán kora este. Az autóban utazók a járművet el tudták hagyni. A szentendrei hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították, majd a kerekeire állították. (fotó: Szentendre HTP)