Használaton kívüli állattartó épület égett Tatárszentgyörgyön

2021. április 28.

Elhagyatott, romos épület tetőszerkezete kapott lángra Százhalombattán, két személygépkocsi ütközött össze a 3-as főút 25-ös kilométerénél, használaton kívüli állattartó épület kapott lángra Tatárszentgyörgy külterületén.

Elhagyatott, romos épület tetőszerkezete kapott lángra kedden délelőtt Százhalombattán, a Határ utcában. A tűzoltók kiérkezésekor közel kettőszáz négyzetméteren égett már az épület gerendázata, tetőzete. A tüzet az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a romos épületeket.(fotó: PMKI Érd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután a 3-as főút 25-ös kilométerénél, Gödöllő közelében. Az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Használaton kívüli állattartó épület kapott lángra kedden éjszaka Tatárszentgyörgy külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor az ezerkettőszáz négyzetméteres alapterületű épület már teljes egészében égett, a tűz egy lakóházat, illetve a közeli erdőt veszélyeztette. A lángokat a dabasi, monori és a kecskeméti hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd vizsgálták át a kiégett épületet. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.(fotó: PMKI Dabas HTP és Pest KMSZ)