Ipari csarnokban keletkezett tűz Dunakeszin

2021. április 27. 10:57

Kisebb robbanás és tűz keletkezett egy hatezer négyzetméteres csarnok épületben Dunakeszin, kamion és két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 22-es kilométerénél, menet közben kigyulladt egy személyautó Százhalombattán, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Szigetszentmiklóson.

Kisebb robbanás és tűz keletkezett egy hatezer négyzetméteres csarnok épületben hétfőn délben Dunakeszin, a Hegyrejáró utcában. A tűz a csarnokon belül harminc négyzetméteren, illetve az épület tetőzetén közel ötven négyzetméteren égett. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a tűz oltását megkezdték, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését. A fővárosi hivatásos, az újpesti, fóti önkéntes tűzoltók a még kisebb lángolásokat megszüntették, a beizzott részeket átvizsgálták, visszahűtötték, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűz keletkezésekor az üzemben százharmincnégy ember tartózkodott, akik időben elhagyták az épületet.(fotó: FKI Videócsoport, Fóti Aqua ÖTE)

Kamion és két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután az 51-es főút 22-es kilométerénél, Taksony közelében. A két személyautóban összesen hárman utaztak, az egyikük a roncsba szorult, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Menet közben kigyulladt egy személyautó hétfőn délután Százhalombattán, az Olajmunkás utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet a FER létesítményi és az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket és vizsgálták át a kiégett járművet. Az autóban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az égő gépkocsit. 

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn éjszaka Szigetszentmiklóson, a Bercsényi utcában. Az ütközés következtében az oszlop eltört, a gépkocsi három utasa önerejéből elhagyta a roncsot. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)