Személygépkocsi és egy vonat ütközött össze Dabason

2021. április 13. 13:19

Két személygépkocsi ütközött össze Üllőn, menetrend szerint közlekedő személyvonattal ütközött össze egy gépkocsi Dabason, kigyulladt egy személyautó Érden, gyorsvonat személyt gázolt hétfőn délután Cegléden.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt Üllőn, a Pesti úton. Az ütközés következtében az egyik autó egy villanyoszlopnak csapódott, az oszlop eltört, kidőlt, forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Monor HTP)

Menetrend szerint közlekedő személyvonattal ütközött össze egy gépkocsi hétfőn délben Dabason, a Konzervgyári dűlő vasúti átjáróban. Az ütközés következtében a személygépkocsi kigyulladt, a benne utazó ember önerejéből elhagyta az autót. A dabasi hivatásos tűzoltók eloltották az égő gépkocsit, illetve annak környezetét, majd átvizsgálták a roncsot és a vonatot is. A vonaton utazók közül senki nem szenvedett sérüléseket.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kigyulladt egy személyautó hétfőn a kora délutáni órákban Érden, a Gépész utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, a gépkocsi utasa időben elhagyta az autót. A tüzet az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd vizsgálták át a kiégett járművet.(fotó: PMKI Érd HTP)

Gyorsvonat személyt gázolt hétfőn délután Cegléden, a Dohány úti vasúti átjáró közelében.  A ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a szerelvényt, majd segítettek az utasoknak a mentesítő járatra való átszállásban.