Négy autó ütközött össze Dunavarsányban

2021. április 07. 10:05

Összeütközött négy személyautó Dunavarsányban, családi ház égett Kállón, szabadtéri tüzet oltottak a tűzoltók Cegléden, Abonyban és Vácrátóton.

Összeütközött négy gépjármű az 51-es főút 27-es kilométerénél, Dunavarsány térségében kedden korán reggel. A baleset következtében két jármű az árokba hajtott. A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket, illetve segítséget nyújtottak a társszerveknek a mentési munkálatokban. Az útra nagy mennyiségű olaj folyt ki, ezért a közútkezelő munkatársai is a helyszínre érkeztek. A sérült járműveket levontatták az útról, ezután indulhatott meg a forgalom az érintett útszakaszon, amit a mentés idejére teljes szélességében lezártak. (fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Cegléden a Mozdony utcában a vasúti feljárónál égett az aljnövényzet mindegy ötszáz négyzetméteres területen. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el kéziszerszámok, és egy vízsugár segítségével. Vácrátóton, egy hektáron égett a tarló, amelyhez a váci hivatásos és önkéntes tűzoltókat riasztották. Abonyban, a Csokonai utcában a nádas égett mintegy fél hektáros területen. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el.

Kállón a Deák Ferenc úton egy kis alapterületű családi ház égett teljes terjedelmében kedden este. A tűzhöz az aszódi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a tüzet két vízsugár segítségével eloltották. A házban nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt.