Motor és személyautó ütközött Csobánkán

2021. április 06. 11:58

Utoléréses baleset történt Csobánkán ahol két személyautó és egy motorkerékpár ütközött össze, családi ház tetőterében keletkezett tűz Kakucson, teljes terjedelmében égett egy személyautó Tápiószelén, gyökerestől fordult ki egy fa és borult rá egy ház tetejére Törökbálinton, több helyen is égett az aljnövényzet a megyében.

Hétfőn reggel egy kakucsi családi ház tetőterében a szigetelést takaró fólia gyulladt ki. A dabasi hivatásos tűzoltók a födém megbontásával oltották el a lángokat, majd hőkamerával átnézték a felforrósodott területet, a visszagyulladást kizárták. A tűz a ház többi helyiségre nem terjedt át, így az lakható maradt. (fotó: Dabas HTP)

Kigyulladt, és teljes terjedelmében égett egy személyautó Tápiószelén hétfőn délelőtt, a Farmosi úton. A tüzet a nagykátai hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felforrósodott alkatrészeket, illetve a járművet levonatták az útról. (fotó: Nagykáta HTP)

Utoléréses baleset történt Csobánkán a Fő úton hétfőn kora délután, ahol két személyautó és egy motorkerékpár ütközött össze. A szentendrei hivatásos és önkéntes, valamint a pomázi önkormányzati tűzoltók vonultak a balesethez, áramtalanították a járműveket, és a társszerveknek nyújtottak segítséget a mentésben. Az érintett útszakaszt a mentési munkálatok idejére teljes szélességében lezárták. (fotó: Szentendre HTP) 

Gyökerestől kifordult, majd egy háztetőre borult egy tizenöt méteres fa Törökbálinton, a Jázmin utcában. A törökbálinti hivatásos tűzoltók létra és láncfűrész segítségével a fát feldarabolták és eltávolították a tetőről. 

Több helyen is égett a száraz aljnövényzet a megyében. Cegléden a Kossuth Lajos utcában száz négyzetméteren gyulladt meg a száraz fű, Dabason a Mánteleki úton mintegy hatszáz négyzetméteren égett a gaz avar. Abonyban a Csokonai utcában égett ötszáz négyzetméter területen a száraz fű és a nádas. Dabason az Inárcsi út közelében égett az aljnövényzet és egy magasles, Albertirsán, a vasúti pálya mellett gyulladt ki az aljnövényzet mintegy háromszáz négyzetméteren. A tűzet minden esetben eloltották, személyi sérülés nem történt.