Baleset az M3-as és az M7-es autópályán

2021. április 03. 06:32

Három személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya 41-es kilométerénél, négy autó rohant egymásba az M7-es autópálya 28-as kilométerénél, villanyoszlopnak, majd kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Őrbottyánban, kigyulladt a felhalmozott hulladék Gödöllő külterületén.

Három személygépkocsi ütközött össze pénteken délelőtt az M3-as autópálya 41-es kilométerénél, Bag közelében. A gépkocsikban összesen öt felnőtt és kettő gyermek utazott, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt egy sávban haladt a forgalom Hatvan irányába, így jelentős torlódás alakult ki az érintett pályaszakaszon.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Négy autó rohant egymásba pénteken délután az M7-es autópálya 28-as kilométerénél, Tárnok közelében. A gépkocsiban összesen tíz felnőtt és két gyermek utazott, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A baleset miatt jelentős torlódás alakult ki a Balaton irányába.(fotó: PMKI Érd HTP)

Villanyoszlopnak, majd kerítésnek ütközött egy személygépkocsi pénteken este Őrbottyánban, a Molnár Ferenc utcában. Az ütközés következtében az oszlop eltört, a vezetékek tartották. A gépkocsiban ketten utaztak, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt a felhalmozott hulladék pénteken éjszaka Gödöllő külterületén, a hulladéklerakó telephelyen. A tűzoltók kiérkezésekor hetven négyzetméteren égett a kommunális hulladék. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, vizsgálták át a területet, a munkájukat egy munkagép is segítette.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)