Tűz egy pilisi családi házban

2021. március 29. 11:15

Kigyulladt egy tíz négyzetméteres melléképület Törtelen, tűz keletkezett egy ötven négyzetméteres családi házban Pilisen, útról lesodródott, családi ház kerítésének ütközött egy személyautó Tápiószecsőn, kigyulladt és kettőszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet a 4-es főút 26-os kilométerénél, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Pomázon.

Kigyulladt egy tíz négyzetméteres melléképület vasárnap reggel Törtelen, a Kőrösi úton. A tűzoltók kiérkezésekor a melléképület már teljes egészében égett. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett épületet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Tűz keletkezett egy ötven négyzetméteres családi házban vasárnap délben Pilisen, a Sándor utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a ház előszobája égett, a többi helyiség füsttel telítődött. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók oltották el, szellőztették, majd vizsgálták át az épületet. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és a körülményeit.(fotó: PMKI KMSZ és Monor HTP)

Útról lesodródott, családi ház kerítésének ütközött egy személyautó vasárnap délután Tápiószecsőn, a Szabadság úton. A helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították, majd a nagykátai hivatásos tűzoltókkal közösen átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt és kettőszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet vasárnap délután a 4-es főút 26-os kilométerénél, Cegléd közelében. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a leégett területet. (fotó: PMKI Cegléd HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután Pomázon, a Hősök terén. Az ütközés következtében az oszlop eltört, megdőlt. A pomázi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.