Tűz egy pilisi családi házban

2021. március 29.

Kigyulladt egy tíz négyzetméteres melléképület Törtelen, tűz keletkezett egy ötven négyzetméteres családi házban Pilisen, útról lesodródott, családi ház kerítésének ütközött egy személyautó Tápiószecsőn, kigyulladt és kettőszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet a 4-es főút 26-os kilométerénél, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Pomázon.

Kigyulladt egy tíz négyzetméteres melléképület vasárnap reggel Törtelen, a Kőrösi úton. A tűzoltók kiérkezésekor a melléképület már teljes egészében égett. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett épületet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Tűz keletkezett egy ötven négyzetméteres családi házban vasárnap délben Pilisen, a Sándor utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a ház előszobája égett, a többi helyiség füsttel telítődött. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók oltották el, szellőztették, majd vizsgálták át az épületet. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és a körülményeit.(fotó: PMKI KMSZ és Monor HTP)

Útról lesodródott, családi ház kerítésének ütközött egy személyautó vasárnap délután Tápiószecsőn, a Szabadság úton. A helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították, majd a nagykátai hivatásos tűzoltókkal közösen átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt és kettőszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet vasárnap délután a 4-es főút 26-os kilométerénél, Cegléd közelében. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a leégett területet. (fotó: PMKI Cegléd HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután Pomázon, a Hősök terén. Az ütközés következtében az oszlop eltört, megdőlt. A pomázi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.