Személygépkocsik ütköztek össze Dunaharasztiban

2021. március 28. 09:12

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze az M0-ás autóút 27-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Dunaharasztiban, gázcsonk is lángra kapott Tápiószelén, menet közben kigyulladt egy személygépkocsi az M5-ös autópálya 22-es kilométerénél.

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt az M0-ás autóút 27-es kilométerénél, Gyál közelében. Az ütközés következtében a gépkocsiba egy ember beszorult, az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A gyáli önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Gyál ÖTE)

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton a kora délutáni órákban Dunaharasztiban, a Jedlik Ányos úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Hulladékot égettek szombaton délután Tápiószelén, a Rózsa úton. A tűz átterjedt az udvaron lévő gázcsonkra, a bekötővezeték a hőtől megolvadt, a kiáramló gáz begyulladt. A nagykátai hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók a tűz környezetét harminc méteres sugarú körben lezárták, a szomszédos házakból tizenöt embert biztonságos helyre kísértek. A gázelzárást követően az egységek eloltották a lángokat, átvizsgálták a területet, a lakók visszatérhettek a házukba.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Menet közben kigyulladt egy személygépkocsi szombaton este az M5-ös autópálya 22-es kilométerénél, Gyál közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki időben elhagyta az égő autót. A tűzoltók kiérkezésekor a gépkocsi teljes terjedelmében égett már. A lángokat a gyáli önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd vizsgálták át a kiégett járművet.(fotó: Gyál ÖTE)