Kigyulladt egy gépkocsi Pilis közelében

2021. február 28.

Kigyulladt egy személygépkocsi Pilis közelében, tűz keletkezett egy családi ház pincéjében Budakalászon, menet közben kigyulladt egy személygépkocsi az M4-es autóút 61-es kilométerénél.

Kigyulladt egy személygépkocsi szombaton reggel Pilis közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, a gépkocsiban nem tartózkodott senki. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd vizsgálták át a kiégett járművet. A tűzoltás ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: PMKI Monor HTP)

Tűz keletkezett egy családi ház pincéjében szombaton délelőtt Budakalászon, a Nárcisz utcában. A pincében berendezési tárgyak, papírok kaptak lángra, a harminc négyzetméteres pince füsttel telítődött. A tüzet a szentendrei önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók oltották el, majd szellőztették és vizsgálták át a pincét. A tűz a lakrészre nem terjedt át. (fotó: PMKI Szentendre HTP és Szentendre ÖTE)

Menet közben kigyulladt egy személygépkocsi szombaton délután az M4-es autóút 61-es kilométerénél, Ceglédbercel közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már majdnem teljes egészében égett. A gépkocsiban ketten utaztak, ők időben elhagyták az égő járművet. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd vizsgálták át a kiégett gépkocsit. (fotó: PMKI Cegléd HTP)