Tűzeset és számos baleset a megye útjain

2021. február 23. 11:10

Útról lesodródott, majd az oldalára borult egy személygépkocsi az 5-ös főút 48-as kilométerénél, három személygépkocsi rohant egymásba Érden, kigyulladt egy száznyolcvan négyzetméteres családi ház Budakalászon, teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a 441-es úton, lesodródott az útról és az út menti töltésre hajtott egy személygépkocsi az M5-ös autópálya 60-as kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze a 31-es főúton, menetrend szerint közlekedő autóbusznak ütközött egy személygépkocsi Törökbálinton, kigyulladt egy fóliasátrak fűtésére használt kazán és annak környezete Dabason.

Útról lesodródott, majd az oldalára borult egy személygépkocsi hétfőn délelőtt az 5-ös főút 48-as kilométerénél, Dabas közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd a kerekeire állították és átvizsgálták a járművet. (fotó: PMKI Dabas HTP)

Három személygépkocsi rohant egymásba hétfőn délelőtt Érden, a Fuvaros és a Burkoló utcák kereszteződésében. Az ütközés következtében a középső autóba egy ember beszorult, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: PMKI Érd HTP)

Kigyulladt egy száznyolcvan négyzetméteres családi ház hétfőn délután Budakalászon, a Kántor utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a ház tetőzetének több mint a fele, valamint több helyiség már lángokban állt. A tüzet a szentendrei és a fővárosi hivatásos, valamint a pomázi önkormányzati tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az ingatlan ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott élők elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott. (fotó: PMKI KMSZ és Szentendre HTP)

Teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután a 441-es úton, Nagykőrös közelében. Az ütközés következtében a tehergépkocsi az úttesten keresztbe fordult, forgalmi akadályt okozott. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. (fotó: Nagykőrös ÖTP)

Lesodródott az útról és az út menti töltésre hajtott egy személygépkocsi hétfőn délután az M5-ös autópálya 60-as kilométerénél, Pusztavacs közelében. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Dabas HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután a 31-es főúton, Mende közelében. A gépkocsikban egyedül a sofőrök utaztak, önerejükből elhagyták az autókat, az összetört személygépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték. (fotó: PMKI Monor HTP)

Menetrend szerint közlekedő autóbusznak ütközött egy személygépkocsi hétfőn este Törökbálinton, a Munkácsy Mihály utcában. Az ütközés következtében a személygépkocsi sofőrje a roncsba szorult, az útról letérő autóbusz kidöntött egy villanyoszlopot, valamint egy parkoló gépkocsinak is neki ütközött. A törökbálinti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. Az autóbusz utasokat nem szállított, a kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodik. (fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Kigyulladt egy fóliasátrak fűtésére használt kazán és annak környezete hétfőn este Dabason, a Temető közben. A húsz négyzetméteres helyiség tüzét a dabasi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet. (fotó: PMKI Dabas HTP)